top of page
Abstract Lines

Project Brief:

The client desired a more open area, so we used huge windows and mirrors to reflect natural light, creating the sense of more space. Finally, we incorporated simple furnishings to maintain the room open and clutter-free. The use of light colours and glossy floors contributed to the reflection of natural light and the creation of a sense of spaciousness. We prioritised minimalism, elegance, and optimal space utilisation in the interior design of this 3BHK flat. Each room has a clean and uncomplicated concept that maximises space without sacrificing flair. As a consequence, our clients enjoy a visually appealing and spacious living space that is a beautiful blend of simplicity and functionality.

Mr. Sagar Pujari

Scope of work: Design conceptualization, Interior design.

Location: Paud Road, Pune

Abstract Lines
bottom of page